© Drago TADIĆ : Dnevnik


16. 01. 2007.
Protiv naroda


Dok nam komunistički mentalitet sustavno urušava naciju, a ratni profiteri neumoljivo gmižu po bastionima vlasti, lustracija dođe tek kao molitva vjernika. Ljigave spodobe što se hrane tuđim znojem, ravnaju narod po svojim prilikama kroz zakone što ih donese ova vlast. Zvono s mirisom soli unovčenog profita zla, ugasit će žeđ za pravdom tek s istinom kad dođu riječi do čovjeka. A, malo je ovdje ljudi, premalo ih je tu; da bi glas pravednika u pustinju dobio snagu koja lebdi nad vodama.

Kancelarija im je maćeha jer su majku prodali, a novac hostija kojom se rugaju sirotinji. Oni ne znaju što je svetost, jer nemaju svetost; ni domovinu, niti ljubav; oni su ništa i sve, jer imaju vlast, ili ovlast nad onima koji su krvarili za ovu zemlju.
Ne znam kojim prokletstvom se hrane, niti znam što ih dijeli od nas; gledam im lica dok usnama serviraju laži, dok ubijaju istinu daveći je kopiranim rečenicama s nekog portala. Prazna im je savjest jer su očišćeni od općeg dobra, a duša mrtva jer u njoj nema niti riječi, niti slova.

- - -
Prilozi koje sam dobio putem komentara, a koji su preuzeti iz drugih izvora:p.s.
Svatko tko išta zna o sustavu tajnih službi ili ponešto o strukturama vlasti bvše Jugoslavije, shvatit će kako na ovim listama nema mnogih imena koja su bila (i još uvijek jesu) na najvišim državnim funkcijama, što u prijevodu znači - na vlasti su ostali isti ljudi s istim nalogodavcima u sjeni ...


- - -
http://193.198.184.100/dragotadic/dnevnik.php?kvaka=izbor&redar=2007-01-16

© Drago TADIĆ


zatvori