© Drago TADIĆ
 
Dubrovnik, 06. 06. 2008.  
PRIJETNJA?!

  

HINA 03.06.2008.
  
   Bet Israel ogorčen Thompsonovim koncertom
  
   Židovska vjerska zajednica Bet Israel izrazila je danas ogorčenje što Thompsonov koncert, održan u petak 30. svibnja u Zagrebu, nije bio prekinut u trenutku kada je bilo očigledno da dio nazočnih nosi ustaško znakovlje i ikonografiju te pokazuje netrpeljivost i mržnju prema jednom dijelu hrvatskih građana.
  
   Židovska vjerska zajednica Bet Israel, priopćila je da je zabrinuta što su nadležne institucije tom prilikom učinile niz propusta te očekuje da postupe prema zakonu koji zabranjuje ustaško znakovlje i simbole nacističke ideologije.
  
   Ističući kako sve to nanosi ogromnu štetu cijeloj Hrvatskoj Bet Israel naglašava da je Thompsonov koncert bio iznimno loša poruka Europi i svima onima koji se zalažu za poštivanje ljudskih prava.
  
   Po njihovom mišljenju, velika odgovornost leži i na medijima koji bi osim informativne zadaće trebali imati i edukativnu

dst 2008-06-04 u 00:16:09
  
   Ja se u potpunosti slažem s ovom zadnjom rečenicom koju ju je objavila Hina "kako i na medijima leži velika odgovornost, jer bi osim informativne, trebali imati i edukativnu zadaću." Da, treba naučiti građanstvo da ne nasjeda više na laži Sorosevih plaćenika i da svi koji žive u Hrvatskoj nauče što znači voljeti domovinu. Nama Jugoslavija nikada nije bila domovina, pa sad kad treba voljeti Hrvatsku, opet nam sude na tisuću načina. Podmeću nam lažnu povijest, pisanu rukama hrvatskih dušmana - i to treba educirati iznova. Puno toga imamo još objasniti Hrvatima; i to tko nam stvarno nosi dobro, a tko zlo. Sorosevi plaćenici svakako nisu oni koji nam podmeću dobro!
  
   Hvala zajednici Bet Israel na pouci; takvim stavovima oni u biti govore o mržnji prema nama, puno više nego o samom Thompsonu i 'ustaštvu'. Dosta je nama i fašizma i antifašizma, i ustaštva i partizanštine, i semitizma i antisemitizma, i ovoga i onoga... Hoćemo biti ponosni i časni Hrvati, ali biti sluge dinastiji Rothschild - NE, NIKADA VIŠE!!!
  
   Što se tiče onoga da "sve to nanosi ogromnu štetu cijeloj Hrvatskoj", mnogi (gotovo svi) će protumačiti kao nastup kojim se otkriva moć iluminata, jer nam je svima konačno jasno kako dinastija Rothschild vlada svijetom. Nakon što je Lenjin, po zadatku, smaknuo najbogatiju obitelj na svijetu (ruska kraljevska dinastija Romanov), put u novi svjetski poredak je otvoren dinastiji Rothschild. Nije lijepo od zajednice Bet Israel da nam prijetite, zbog tog koncerta. I zašto nam prijete? Zar su toliko žedni krvi, više? Zar im nije dosta ratova? Neka prestanu podmetati nam ono što nije istina i ono za što će nas sutra, možda, optužiti! Ili žele reći kako Hazari vladaju cijelim svijetom pa neka tako bude i u Hrvatskoj? Ja ne mogu drugačije protumačiti one riječi nego kao prijetnju, poznajući što su sve Hazari učinili u Rusiji i ostalim komunističkim zemljama. Taj prokleti komunizam nitko nije htio, ali su ga Hazari nametnuli i sad nas dave s pokretom koji se suprotstavio tom zlu.
  
   Znam da je Tora prepuna krvi, ali znam da je Isus došao nakon Tore i ostavio nam Novi Zavjet. Ne želim više slušati one za koje je Isus rekao da su sinovi zloga..., pa bi bilo bar civilizirano kad bi se prestali brinuti o tome što "to nanosi ogromnu štetu cijeloj Hrvatskoj" - jer to "ogromnu" možemo protumačiti samo kao prijetnju ...


   Ne mogu se načuditi kako jedna mala zajednica, malog naroda, može na ovakav način slati poruke temeljnom narodu države u kojoj žive? A povod je bio koncert u kojemu su Hrvati samo pjevali o svojoj domovini i nikoga nisu vrijeđali. Ako židovska zajednica toliku važnost pridaje skupini od par nezrelih pijanica, podsjetio bih ih onda na važnost teenagera iz britanske kraljevske obitelji, koji je isto nosio nacistička obilježja, i ne sjećam se nekakve 'ogorčenosti' od strane Židova. Mali ukor je bio dovoljan?
  
   Ta 'odgovornost' i 'ogorčenost' se može protumačiti na puno konkretniji način, kad se provuče kroz dekoder kojim tretirate 'neprijatelje' cionizma; a znate da Hrvatska to nije. No, sve dobiva drugačije dimenzije kad se zna da iza te male skupine 'ugroženog' naroda stoji trenutno najmoćnija vojna sila na svijetu. Također je znakovita i adresa s koje su mediji udjelili žuti karton Hrvatskoj, jer se zajednica Bet Israel poslužila državnom novinskom agencijom, umjesto da koristi svoje stranice. Onaj dan kad sam pročitao tu 'vijest', na njihovim stranicama nisam to mogao naći ...

5 ×  Sviđa mi se (Like it) × 5

[ dnevnik ]     [ kontakt ]NOVI KOMENTAR
ime (i prezime)
e-mail (nije nužno)
komentar na tekst od 06. 06. 2008.

Unesite tekst za komentar !


  zatvori© Drago TADIĆ